Når du opretter forbindelse til en ExpressVPN-server, deler du en IP-adresse med andre brugere, der er forbundet til den samme VPN-server på det givne tidspunkt. Dette kaldes en dynamisk eller delt IP. Det kan være den samme IP-adresse, som du tidligere har oprettet forbindelse til, men det kan også være en anden. ExpressVPN roterer de IP-adresser, der bruges af alle kunder, for at øge brugerens anonymitet og beskytte dit privatliv.

ExpressVPN gør gradvist dedikerede (eller statiske) IP-adresser tilgængelige, og vi har designet en metode til at holde den anonym – selv over for os. Vi arbejder på at udvide tjenesten til flere brugere, placeringer og platforme.

Få ExpressVPN