Get ExpressVPN on Windows.
Brug for en VPN til Windows
Få ExpressVPN nu
Refer a friend to use ExpressVPN.
Elsker du ExpressVPN? Vil du have en gratis måned?
Henvis en ven nu

Denne vejledning viser dig hvordan du downloader, opsætter og bruger ExpressVPN-appen til Windows 11 på ARM64.

For instruktioner om, hvordan du downloader, opsætter og bruger ExpressVPN-appen til Intel-baserede Windows-enheder, der kører Windows 10 og nyere, klik her.

Bemærk: ExpressVPN-appen til Windows 11 på ARM64 er i beta. Derfor er nogle funktioner, inklusive split tunneling, endnu ikke tilgængelige.

Hop til…

Download appen
Hent din aktiveringskode
Installer appen
Opret forbindelse til en serverplacering
Afbryd forbindelse fra serverplaceringen
Vælg en anden serverplacering
Skift til en anden protokol
Bloker reklamer, trackere og skadelige sider
Sådan tilføjer du genveje i ExpressVPN-appen
Start og forbind ExpressVPN ved opstart
Skift sprog i ExpressVPN Windows-appen
Brug ExpressVPN browserudvidelsen
Opsæt ExpressVPN på andre enheder
Afinstaller appen

Download appen

Der er to måder at downloade ExpressVPN-appen til Windows 11 på ARM64:

Microsoft Store

Åbn Microsoft Store-appen og søg efter “ExpressVPN”.

Klik på ExpressVPN.

Klik på Installer.

Hvis du bliver spurgt, om du vil tillade, at appen foretager ændringer på din enhed, klik på Ja.

Du har nu succesfuldt downloadet appen.

ExpressVPN hjemmeside

Gå til ExpressVPN’s kontooversigt. Hvis du bliver bedt om det, indtast dine ExpressVPN-oplysninger, og klik på Log ind.

Indtast dine kontooplysninger, og klik derefter på 'Log ind'.

Hvis du bliver bedt om det, indtast bekræftelseskoden, der er sendt til din email.

Klik på Download ARM64 Beta.

Hold denne browserfane åben. Du skal bruge aktiveringskoden senere til opsætningen.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN Supportteamet for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Hent din aktiveringskode

For at kunne bruge ExpressVPN på din Windows-computer skal du bruge din aktiveringskode.
Lad os kopiere den til dit udklipsholder.

Hvis du ikke allerede har gjort det, gå til ExpressVPN kontooversigten. Hvis du bliver bedt om det, indtast dine ExpressVPN-oplysninger, og klik på Log ind.

Indtast bekræftelseskoden, der er sendt til din email.

Klik på Ikon for "Kopiér". i boksen for at kopiere den til dit udklipsholder. Du bliver bedt om at bruge den senere.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN Supportteamet for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Installer appen

Find og dobbeltklik på download-filen på din computer.
Dobbeltklik på ExpressVPN installationsfilen.

Hvis du ser en besked om at installere appen, klik på Installer for at fortsætte.

Vent, mens appen installeres på din PC.

Når du bliver bedt om det, klik på Log ind og indsæt din aktiveringskode. Dette er den kode, du fandt tidligere. Du kan indsætte den ved at trykke på Ctrl + V eller højreklikke i det rektangulære felt og klikke på Indsæt. Klik derefter på Fortsæt.

Indtast din aktiveringskode, og klik derefter på "Fortsæt."
Hvis du ikke ønsker at bruge din aktiveringskode, kan du logge ind med din emailadresse:

1. Klik på Log ind med Email Log-ind Link.
  2. Indtast den emailadresse, der er tilknyttet din ExpressVPN-konto. Klik på Email Log-ind Link.
  3. Åbn emailen på enhver enhed og vælg Log ind på ExpressVPN. Appen vil blive aktiveret automatisk.

Du har mulighed for at starte ExpressVPN ved opstart. Vælg din præference for at fortsætte.
Vælg din præference for at starte ExpressVPN, når din computer starter.

Du kan også vælge at dele anonymiseret data for at hjælpe med at forbedre ExpressVPN. Vælg din præference for at fortsætte.

Vælg din præference for at hjælpe med at forbedre ExpressVPN.

ExpressVPN indsamler ikke dine private data og anonymiserer dem, inden de når ExpressVPN’s servere.

Tillykke! Du er nu klar til at få adgang til ExpressVPN’s store netværk af serverplaceringer.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN Supportteamet for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Opret forbindelse til en serverplacering

For at oprette forbindelse til en serverplacering, klik på Tænd-knap. . Som standard foreslår ExpressVPN den placering, der giver dig den optimale oplevelse, kaldet Smart Location.
Klik på Tænd-knappen for at oprette forbindelse.

Når du ser beskeden Tilsluttet på appens skærm, kan du begynde at surfe med frihed og sikkerhed!

Du er tilsluttet ExpressVPN.

Bemærk: Med et enkelt ExpressVPN-abonnement kan du oprette forbindelse til VPN’en på op til otte forskellige enheder samtidig, uanset platform. Hvis du forsøger at forbinde mere end otte enheder samtidig, vil du se denne besked:

Hvis du forsøger at tilslutte mere end otte enheder samtidig, vil du se en skærm, der siger, "Forbindelsesgrænsen er nået."

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN Supportteamet for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Afbryd forbindelse fra serverplaceringen

For at afbryde forbindelsen fra serverplaceringen, klik blot på Tænd-knap. igen.
Klik på Tænd-knappen for at afbryde forbindelsen.

Du ved, at du er afbrudt, når skærmen siger “Ikke tilsluttet.”

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN Supportteamet for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Vælg en anden serverplacering

For at forbinde til en anden serverplacering, klik på Mere ikon..
Bemærk: Første gang du forsøger at skifte placering, mens du er forbundet til ExpressVPN, får du en advarsel om, at din internettrafik muligvis ikke er sikker under genforbindelsen. Det er sikkert at fortsætte.

Klik på Stedvælgeren.

For at forbinde til en serverplacering, klik på den, og klik derefter på Tænd-knap. . Alternativt kan du forbinde ved at dobbeltklikke på placeringen.

Som standard viser listen over tilgængelige placeringer to faner: Anbefalet og Alle Placeringer.

Fanen Anbefalet viser ExpressVPN’s bedste valg til dig.

Et billede af ExpressVPN appens Stedvælger. Der er to faner. Fanen Anbefalet og fanen Alle Placeringer.

Fanen Alle Placeringer lister serverplaceringerne efter region. Du kan udvide og minimere listerne ved at klikke på Pil ned ikon. og Pil op ikon..

Et billede af stedvælger skærmen, med en pil, der peger på udvid ikonet.

En Favoritter-fane vises, når du har tilføjet favoritter. Du kan gemme en placering på din favoritliste ved at klikke på Stjerne ikon. til højre.

En pil peger på favoritstjernen ved siden af VPN-serverplaceringen Singapore.

Du kan også søge efter din ønskede serverplacering ved hjælp af søgning.

Indtast navnet på din ønskede serverplacering i søgefeltet, og dobbeltklik på serverplaceringen i søgeresultaterne for at forbinde til den.

Efter afbrydelse fra en serverplacering kan du vende tilbage til din Smart Location (den placering, der anbefales for den optimale oplevelse) ved at klikke på den placering, der er markeret som Smart Location.

Klik på Smart Location.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN Supportteamet for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Skift til en anden protokol

Vigtigt: Afbryd forbindelsen til ExpressVPN, før du skifter til en anden protokol.

Protokoller er metoderne, som din enhed bruger til at forbinde til en ExpressVPN-server. For den bedste oplevelse anbefaler ExpressVPN at sætte din protokol til Automatisk. Dette er valgt som standard og vælger automatisk den protokol, der passer bedst til dit netværk.

I visse tilfælde, som når du bliver rådet til det af vores Supportteam, kan det hjælpe at skifte til en anden protokol for at opnå hurtigere forbindelseshastigheder.

For at skifte til en anden protokol:

Klik på Menu ikon. > Indstillinger.

Klik på fanen Protokol. Vælg den protokol, du vil bruge, og klik derefter på OK.

Læs mere om brugen af avancerede indstillinger for Lightway, den VPN-protokol vi har bygget fra bunden.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN Supportteamet for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Bloker reklamer, trackere og skadelige sider

Tilpas din onlineoplevelse og tag kontrol over, hvad virksomheder ved om dig. Du kan blokere reklamer, trackere, skadelige sider og voksenindhold i ExpressVPN-appen med blot et par klik.
Mange af de apps og websites, du besøger, gemmer og deler din aktivitet med tredjeparter, herunder trackere, svindlere og malware-sider. Disse oplysninger bruges til at servere dig mere målrettede reklamer og indhold, ofte uden din viden eller tilladelse.

Disse avancerede beskyttelsesfunktioner forhindrer, at alle apps og websites, du besøger på din enhed, kommunikerer med de tredjeparter, der er på vores open-source blocklister.

Avancerede beskyttelsesfunktioner er som standard deaktiveret. For at aktivere dem:

1. Opret forbindelse til VPN og brug den Automatiske eller Lightway protokol.
  2. Klik på Menu ikon. > Indstillinger > Avanceret Beskyttelse.
  3. Afkryds felterne.

Avancerede beskyttelsesindstillinger på Windows
Læs mere om ExpressVPN’s avancerede beskyttelsesfunktioner.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN Supportteamet for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Sådan tilføjer du genveje i ExpressVPN-appen

Genvejsfunktionen vises på ExpressVPN’s startskærm, efter du har forbundet. Genveje vil ikke være synlige første gang, du forbinder, men de vil dukke op fra og med din anden forbindelse.

Genveje giver dig mulighed for hurtigt og nemt at åbne apps og websites fra ExpressVPN-appen, når du er forbundet. Hvis du ofte besøger en bestemt streamingtjeneste eller et socialt netværk efter forbindelse, kan du tilføje det som en genvej for at spare tid.

Du er forbundet til ExpressVPN.

For at åbne en app eller et website, klik på ikonet, når du er forbundet til ExpressVPN.

Hvis du har færre end fem genveje valgt, kan du tilføje en ved at klikke på Tilføj ikon. .

Alternativt kan du tilføje eller fjerne genveje ved at klikke på Menu ikon. > Indstillinger > Genveje.

For at tilføje en genvej, klik på Tilføj ikon..

Afkryds eller fjern afkrydsningen i boksen for "Start ExpressVPN ved Windows-opstart."

Vælg derefter Tilføj app-genvej eller Tilføj websitets link for at fortsætte.

For at fjerne en genvej, vælg genvejen, og klik derefter på Fjern ikon..

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN Supportteamet for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Start og forbind ExpressVPN ved opstart

Du kan konfigurere, om ExpressVPN automatisk opretter forbindelse, når din PC starter op.
For at konfigurere “forbind ved opstart”-indstillingerne, klik på Menu ikon. , og klik derefter på Indstillinger.

I fanen Generelt afkryds (eller fjern afkrydsningen) i boksen for Start ExpressVPN ved Windows-opstart.

Du kan også konfigurere ExpressVPN til at forbinde til den sidst brugte placering, når du starter appen.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN Supportteamet for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Skift sprog i ExpressVPN Windows-appen

Klik på Menu ikon. > Indstillinger.

Vælg fanen Avanceret. Under Sprog vælg det sprog, du vil skifte til.

Vælg din sprogpræference.

Klik på OK for at bekræfte. ExpressVPN skifter til dit valgte sprog, når du lukker appen og åbner den igen.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN Supportteamet for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Brug ExpressVPN browserudvidelsen

Du kan bruge ExpressVPN browserudvidelsen til at styre ExpressVPN-appen eksternt fra din browser. Udvidelsen er tilgængelig til Google Chrome, Mozilla Firefox og Microsoft Edge.
Fra din app, klik på Menu ikon. , vælg Indstillinger, og gå derefter til fanen Browsere.

Klik på Hent browserudvidelser, og følg instruktionerne på siden.

Klik på "Hent browserudvidelser".

Læs mere om ExpressVPN’s browserudvidelse her.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN Supportteamet for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Opsæt ExpressVPN på andre enheder

Med et enkelt ExpressVPN-abonnement kan du forbinde og sikre op til otte enheder samtidigt.
For at opsætte ExpressVPN på dine andre enheder, klik på Menu ikon. > Sikr alle dine enheder.

Klik på Email installationslink.

Klik på "Email installationslink."

Du vil modtage et installationslink til den emailadresse, du brugte til at tilmelde dig ExpressVPN.

Åbn emailen på de enheder, du vil opsætte ExpressVPN på. Vælg Opsæt nu, og følg instruktionerne for at downloade og opsætte ExpressVPN.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN Supportteamet for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Afinstaller appen

Der er flere måder at afinstallere ExpressVPN-appen på Windows 11.
Afinstaller fra Startmenuen

1. Klik på Windows Start-knappen. > Alle apps, og find ExpressVPN-appen på listen.
  2. Højreklik på ExpressVPN-appen, og vælg Afinstaller. Du bliver derefter ført til Kontrolpanel.
  3. I Kontrolpanel skal du højreklikke på ExpressVPN-appen og vælge Afinstaller.

Afinstaller fra Indstillinger

1. Klik på Windows Start-knappen. > Indstillinger Indstillinger ikon. > Apps > Apps & funktioner.
  2. Find ExpressVPN-appen, klik derefter påVertikal ellipsis.> Afinstaller.

Afinstaller fra Kontrolpanel

1. I søgning på proceslinjen, indtast Kontrolpanel og vælg det fra resultaterne.
  2. Klik på Programmer > Programmer og Funktioner.
  3. Find ExpressVPN-appen, og højreklik.
  4. Vælg Afinstaller eller Afinstaller/Ændr, og følg vejledningen.[/expand]

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN Supportteamet for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen