Wanneer je verbindt met een ExpressVPN-server, deel je een IP met andere gebruikers die op dat moment met dezelfde VPN-server zijn verbonden. Dit staat bekend als een dynamische of gedeelde IP. Het kan hetzelfde IP-adres zijn waarmee je eerder verbinding hebt gemaakt, of je kunt een ander IP-adres krijgen. ExpressVPN roteert de IP-adressen die door alle klanten worden gebruikt om de anonimiteit van de gebruiker te vergroten en je privacy te beschermen.

ExpressVPN rolt ook geleidelijk een dienst voor toegewijde (of statische) IP’s uit, en we hebben een methode ontworpen om het anoniem te houden—zelfs voor ons. We werken eraan om de dienst uit te breiden naar meer gebruikers, locaties en platformen.

Neem ExpressVPN