Når du kobler til en ExpressVPN-server, deler du en IP-adresse med andre brukere som er koblet til den samme VPN-serveren på et gitt tidspunkt. Dette kalles en dynamisk eller delt IP. Det kan være den samme IP-adressen som du koblet til tidligere, eller du kan få en annen. ExpressVPN roterer IP-adressene som brukes av alle kunder for å øke brukernes anonymitet og beskytte personvernet ditt.

ExpressVPN ruller også gradvis ut en dedikert (eller statisk) IP-tjeneste, og vi har utviklet en metode for å holde den anonym – selv for oss. Vi jobber med å utvide tjenesten til flere brukere, steder og plattformer.

Skaff deg ExpressVPN