Get ExpressVPN on Windows.
Vil du ha ExpressVPN på din Windows?
Se appen for Windows
Contact ExpressVPN Support if you need help.
For frustrert til å lese denne siden?
Snakk med et menneske

ExpressVPN avslutter støtte for eldre versjoner av Windows-operativsystemet som ikke lenger mottar sikkerhetsoppdateringer og oppdateringer fra Microsoft. Som et resultat vil vi avvikle versjon 10 av ExpressVPN-appen for Windows fra 20. mars 2024.

Etter denne datoen vil ikke versjon 10 av ExpressVPN-appen for Windows lenger motta funksjons- eller sikkerhetsoppdateringer. Vi vil også bare offisielt støtte Windows-versjoner som fremdeles støttes av Microsoft (det vil si Windows 10 og 11), via versjon 12 av ExpressVPN-appen for Windows.

Merk: Installasjonsprogrammet for versjon 10 vil fortsatt være tilgjengelig for nedlasting i en begrenset periode. Du må kontakte støtteteamet vårt for å be om installasjonsprogrammet. Vi anbefaler imidlertid at du oppgraderer til Windows 10 eller nyere og laster ned versjon 12 av ExpressVPN-appen for Windows.

Derfor avslutter vi støtte for versjon 10

Vår beslutning er knyttet til Microsofts avgjørelse om å slutte å støtte Windows 7, 8 og 8.1. Uten jevnlige sikkerhetsoppdateringer fra Microsoft vil eventuelle sårbarheter i disse versjonene av Windows forbli uopprettet. Som et resultat kan dine personlige data være i fare hvis du fortsetter å bruke disse versjonene av Windows.

Som et selskap der sikkerheten er i fokus, ønsker vi å sikre at appene våre tilbyr den nyeste og sikreste teknologien. Vi oppfordrer også alle til å bruke enheter og programvare med de siste sikkerhetsoppdateringene.

Versjon 10 var den eneste versjonen av Windows-appen vår som kunne brukes av disse eldre versjonene av Windows, men den er ikke lenger nødvendig og brukes for øyeblikket bare av et stadig synkende antall kunder. Ved å avslutte støtten for versjon 10 kan vi fokusere på å levere nye funksjoner og sikkerhetsoppdateringer for versjon 12.

Vi er stolte av å si at versjon 12 er både raskere og mer pålitelig, og den inneholder alle våre mest avanserte funksjoner, inkludert:

• Threat Manager, som beskytter mot sleipe apper, sporere og skadelig programvare
  • Annonseblokkering, som reduserer irriterende visningsannonser mens du surfer
  • Foreldrekontroll, slik at du kan beskytte hvem som helst fra å få tilgang til skadelig eller voksent innhold på datamaskinen din
  • Automatiske oppdateringer, slik at du aldri trenger å huske å oppdatere appene våre manuelt
  • De nyeste sikkerhetsforbedringene.

Dette må du gjøre videre

Hvis du bruker Windows 7, 8 eller 8.1:

1. Oppgrader Windows 10 eller Windows 11.
  2. Last ned versjon 12 av ExpressVPN-appen for Windows.

Hvis du bruker Windows 10 eller nyere og bruker versjon 10 av ExpressVPN-appen for Windows:

1. Last ned versjon 12 av ExpressVPN-appen for Windows.

Hvis du er usikker på hvilket Windows-operativsystem du bruker, se denne veiledningen.

Hvis du er usikker på om du bruker versjon 10 eller versjon 12 av ExpressVPN-appen for Windows:

1. Åpne ExpressVPN-app for Windows.
  2. Klikk Menu icon..
  3. Gå til Hjelp og støtte > Om ExpressVPN.
  4. Versjonsnummeret vil vises.