När du ansluter till en ExpressVPN-server delar du en IP-adress med andra användare som är anslutna till samma VPN-server vid den tidpunkten. Detta kallas en dynamisk eller delad IP. Det kan vara samma IP-adress som du anslöt till tidigare, eller så kan du få en annan. ExpressVPN roterar IP-adresserna som används av alla kunder för att öka användarens anonymitet och skydda din integritet.

ExpressVPN lanserar också successivt en dedikerad (eller statisk) IP-tjänst, och vi har utformat en metod för att hålla den anonym – även från oss. Vi arbetar på att utöka tjänsten till fler användare, platser och plattformar.

Skaffa ExpressVPN