Get ExpressVPN on Windows.
Trenger du et VPN for Windows?
Skaff deg ExpressVPN nå
Refer a friend to use ExpressVPN.
Elsker du ExpressVPN? Vil du ha en måned gratis?
Verv en venn nå

Denne veiledningen viser deg slik du laster ned, setter opp og bruker ExpressVPN-appen for Windows 11 på ARM64.

For instruksjoner for slik du laster ned, setter opp og bruker ExpressVPN-appen for Intel-baserte Windows-enheter som kjører Windows 10 og nyere, klikk her.

Merk: ExpressVPN-appen for Windows 11 på ARM64 er i beta. Som et resultat er noen funksjoner, inkludert delt tunnel, ikke tilgjengelige ennå.

Hopp til …

Last ned appen
Få din aktiveringskode
Installer appen
Koble til en serverlokasjon
Koble fra serverlokasjonen
Velg en annen serverlokasjon
Bytt til en annen protokoll
Blokker annonser, sporing og skadelige nettsteder
Slik legger du til snarveier i ExpressVPN-appen
Start og koble til ExpressVPN ved oppstart
Endre språk i ExpressVPN for Windows
Bruk ExpressVPN-nettleserutvidelsen
Sett opp ExpressVPN på andre enheter
Avinstaller appen

Last ned appen

Det finnes to måter å laste ned ExpressVPN-appen for Windows 11 på ARM64:

Microsoft Store

Åpne Microsoft Store-appen og søk etter «ExpressVPN».

Klikk på ExpressVPN.

Klikk på Installer.

Hvis du blir spurt om du vil tillate at appen gjør endringer på enheten din, klikk Ja.

Du har nå lastet ned appen.

ExpressVPN-nettsted

Gå til ExpressVPN-kontopanelet. Hvis du blir bedt om det, skriv inn påloggingsdataene dine for ExpressVPN og klikk Logg på.

Skriv inn kontoinformasjonen din, og klikk "Logg inn."

Hvis du blir bedt om det, skriv inn verifiseringskoden som ble sendt til e-posten din.

Klikk på Last ned ARM64 Beta.

Hold denne nettleseren åpen. Du vil trenge aktiveringskoden for installasjonen senere.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPNs kundestøtte for umiddelbar assistanse.

Tilbake til toppen

Få aktiveringskoden din

For å bruke ExpressVPN på din Windows-PC trenger du aktiveringskoden din.

La oss kopiere den til utklippstavlen din.

Hvis du ikke allerede har gjort det, gå til ExpressVPN-kontopanelet. Hvis du blir bedt om det, skriv inn påloggingsdataene dine for ExpressVPN og klikk Logg inn.

Skriv inn verifiseringskoden som ble sendt til e-posten din.

Klikk på "Kopier"-ikon. i boksen for å kopiere den til utklippstavlen din. Du vil bli bedt om å bruke den senere.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPNs kundestøtte for umiddelbar assistanse.

Tilbake til toppen

Installer appen

Finn og dobbeltklikk på den nedlastede filen på datamaskinen din.
Dobbeltklikk på ExpressVPN-installasjonsfilen.

Hvis du ser en forespørsel om å installere appen, klikk Installer for å fortsette.

Vent mens appen installeres på din PC.

Når du blir bedt om det, klikk Logg på og lim inn aktiveringskode din. Dette er koden du fant tidligere. Du kan lime den inn ved å trykke Ctrl + V eller høyreklikke på det rektangulære feltet og velge Lim inn. Klikk deretter på Fortsett.

Skriv inn din aktiveringskode, og klikk "Fortsett."
Hvis du foretrekker å ikke bruke aktiveringskoden, kan du logge på ved å bruke e-postadressen din:

1. Klikk Logg på med påloggingslenke fra e-post.
  2. Skriv inn e-postadressen som er tilknyttet ExpressVPN-kontoen din. Klikk Send påloggingslenke.
  3. Åpne e-posten på en hvilken som helst enhet og velg Logg på ExpressVPN. Appen vil bli aktivert automatisk.

Du har muligheten til å starte ExpressVPN ved oppstart. Velg din preferanse for å fortsette.
Velg din preferanse for å starte ExpressVPN ved oppstart.

Du kan også velge å dele brukerdata anonymt for å bidra til å forbedre ExpressVPN. Velg din preferanse for å fortsette.

Velg din preferanse for å hjelpe med å forbedre ExpressVPN.

ExpressVPN henter ikke inn dine private data og anonymiserer informasjonen før den når ExpressVPNs servere.

Gratulerer! Du er nå klar til å få tilgang til ExpressVPNs omfattende nettverk av serverlokasjoner.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPNs kundestøtte for umiddelbar assistanse.

Tilbake til toppen

Koble til en serverlokasjon

For å koble til en serverlokasjon, klikk på På-knappen. . Som standard vil ExpressVPN foreslå den lokasjonen som gir den beste opplevelsen for deg, kalt Smartlokasjon.
Klikk på På-knappen for å koble til.

Når du ser Tilkoblet på appskjermen, kan du begynne å surfe med frihet og sikkerhet!

Du er tilkoblet ExpressVPN.

Merk: Med et enkelt ExpressVPN-abonnement kan du koble til VPN-et på opptil åtte forskjellige enheter samtidig, uavhengig av plattform. Hvis du prøver å koble til mer enn åtte enheter samtidig, vil du se denne skjermen:

Hvis du prøver å koble til mer enn fem enheter samtidig, vil du se en skjerm som sier, "Tilkoblingsgrensen er nådd."

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPNs kundestøtte for umiddelbar assistanse.

Tilbake til toppen

Koble fra serverlokasjonen

For å koble fra serverlokasjonen, klikk på På-knappen. på nytt.
Klikk på På-knappen for å koble fra.

Du vil vite at du er frakoblet når skjermen sier «Ikke tilkoblet».

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPNs kundestøtte for umiddelbar assistanse.

Tilbake til toppen

Velg en annen serverlokasjon

For å koble til en annen serverlokasjon, klikk på Mer-ikonet..

Merk: Første gang du prøver å bytte lokasjon mens du er tilkoblet ExpressVPN, vil du få en advarsel som sier det kan hende internettrafikken din ikke er sikker under tilkoblingen. Det er trygt å fortsette.

Klikk på Lokasjonsvelgeren.

For å koble til en serverlokasjon, klikk på den, og klikk deretter på På-knappen.. Alternativt kan du koble til ved å dobbeltklikke på lokasjonen.

Som standard inneholder listen over tilgjengelige lokasjoner to faner: Anbefalt og Alle lokasjoner.

Anbefalt-fanen viser ExpressVPNs toppvalg for deg.

En skjermbilde av ExpressVPN-appens Lokasjonsvelger. Det er to faner: Anbefalt og Alle Lokasjoner.

Alle lokasjoner-fanen lister serverlokasjoner etter region. Du kan utvide og skjule listene ved å klikke på Nedoverikonet. og Oppoverikonet..

Et bilde på lokasjonsvelger-skjermen, med en pil som peker til utvidelsesikonet.

En fane for Favoritter vil dukke opp når du har lagt til favorittlokasjoner. Du kan lagre en lokasjon til favorittlisten din ved å klikke på Stjerne-ikonet. til høyre.

En pil peker til favorittstjernen ved siden av Singapore VPN-serveren.

Du kan også søke etter ønsket serverlokasjon ved å bruke søkefeltet.

Skriv inn navnet på ønsket serverlokasjon i søkefeltet og dobbeltklikk på serverlokasjonen i søkeresultatene for å koble til den.

Etter at du har koblet fra en serverlokasjon, kan du gå tilbake til Smartlokasjonen din (lokasjonen som er anbefalt for optimal opplevelse) ved å klikke på lokasjonen merket Smartlokasjon.

Klikk på Smart Location.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPNs kundestøtte for umiddelbar assistanse.

Tilbake til toppen

Bytt til en annen protokoll

Viktig: Koble fra ExpressVPN før du bytter til en annen protokoll.

Protokoller er metodene enheten din bruker for å koble til en ExpressVPN-server. For best opplevelse anbefaler ExpressVPN at protokollen er satt til Automatisk. Dette er valgt som standard og velger automatisk den mest passende protokollen for nettverket ditt.
I noen tilfeller, for eksempel når du blir rådet av vår kundestøtte, kan det å bytte til en annen protokoll hjelpe deg med å oppnå raskere tilkoblingshastigheter.

For å bytte til en annen protokoll:

Klikk på Meny-ikon. > Innstillinger.

Klikk på Protokoll-fanen. Velg protokollen du ønsker å bruke, og klikk deretter OK.

Les mer om slik du bruker avanserte innstillinger for Lightway, VPN-protokollen vi har bygget fra bunnen av.